فن آوران پهره

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی سمنان، دکتر سید علی بدری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی، در حاشیه آیین معارفه سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی سمنان و در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ایسنا اظهار کرد: افزایش ۲۵درصدی شهریه‌ها به هیات امنای دانشگاه جامع ارائه شده و قرار است که در نشست آتی هیات امنا مطرح و در خصوص آن تصمیم‌گیری شود.
وی با بیان اینکه این افزایش رشته برای چهار دسته رشته پیشنهاد شده افزود: میزان افزایش شهریه در هر چهار دسته رشته‌محل دانشگاه جامع علمی کاربردی یکسان نخواهد بود.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه کمترین میزان شهریه را در بین همه دانشگاه‌های کشور دارد ضمن اینکه در پرداخت و تقسیط شهریه بیشترین همکاری را با دانشجویان داریم.
وی با اشاره به ناگزیر بودن افزایش شهریه‌ها در مراکز علمی کاربردی خاطرنشان کرد: مراکز علمی کاربردی درآمد –هزینه‌ای هستند و مدیریت آنها از طریق درآمدهای خود دانشگاه انجام می شود.
دکتر بدری با اشاره به شیوع کرونا ویروس و مشکلات برخی دانشجویان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در یکی از ترم‌ها به دلیل شیوع کرونا و مشکلات احتمالی دانشجویان هیچگونه افزایش شهریه‌ای نداشت. ضمن اینکه در ترم گذشته نیز با توجه به شیوع کرونا، آن دسته از دانشجویانی که به دلیل همه‌گیری در کلاس‌ها و یا امتحانات حضور نیافتند، شهریه پرداختی آنها برای ترم بعدی محفوظ نگاه داشته شد.
وی با اشاره به روند افزایشی اقبال دانشجویان به این دانشگاه اظهار کرد: علی‌رغم اینکه اکثر دانشگاه ها در چند سال اخیر و خصوصا امسال با کاهش دانشجو و ظرفیت های خالی روبرو هستند، در دانشگاه جامع علمی کاربردی با افزایش دانشجو روبرو بودیم که این مهم نشان از اقبال بالای خانواده ها به رشته‌های مهارتی است.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی از افزایش ۱۵درصدی ورودی‌ها به دانشگاه علمی کاربردی در ترم گذشته خبر داد و افزود: در حال حاضر ۶۰۳ مرکز آموزش علمی کاربردی با بیش از ۲۰۰ هزار دانشجو و ۶۵۰ رشته‌محل در کشور فعالیت دارند.
وی از موفقیت این دانشگاه در آموزش های مجازی در دوران کرونا خبر داد و گفت: آموزش‌ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی متنوع است به طوری که در حال حاضر و در دوران کرونا پنج سیستم آموزشی در کل مراکز آموزش علمی کاربردی وجود دارد و آموزش‌های مجازی از طریق این پنج سیستم به دانشجویان ارائه می شود.
دکتر بدری از ادامه آموزش های مجازی در صورت تداوم همه‌گیری کووید ۱۹ خبر داد و اظهار کرد: البته با توجه به مهارت محور بودن رشته ها در دانشگاه جامع علمی کاربردی با مجوز ستاد ملی کرونا مجوزی برای برپایی دروس عملی دانشگاه اخذ شده و این دروس با توجه به نیاز آن به صورت حضوری برگزار می شود.

بازدید جمعی از مدیران هنرستان ها از مرکز آموزش علمی کاربردی فن آوران پهره و تشکیل جلسه پیرامون اهمیت آموزش های مهارتی

مقاله قبلی

امکان فراگیری آموزش های مهارتی برای سربازان در دانشگاه جامع علمی کاربردی فراهم شد

مقاله بعدی